DE BLIJE HOEVE

Blij-brievenbuskadooo pasen

Sweet teams/zoom-vergaderen.

Kreeg de vraag van een bedrijf of wij ook een smikkel pakket konden maken en deze bij de medewerkers thuis konden afleveren zodat ze hiervan gezamenlijk in een zoom vergadering kunnen snoepen. Wat een leuk idee!

Natuurlijk kan dat, uiteindelijk hebben ze gekozen voor een snoep pakket en voor een andere speciale meeting een “doe- knabbelpakket”

Blij-brievenbuskadooo knabbelpakket.

Sommige vergader thema’s vergen nou eenmaal voorbereiding.

Daar past dit knabbel pakket leuk bij. Eerst zelf de popcorn bakken en kiezen of je zout,zoet of misschien wel met caramel smaak wilt. Volg de beschrijving om vervolgens gezellig met je collega’s met een volle bak popcorn de agenda punten een voor een geïnspireerd af te ronden.

Ze zijn zo leuk geworden, dat wij hebben besloten om voor de maand maart en april deze pakketten ook voor andere mensen aan te bieden.

Heb je een team of zoomsessie, wil je je team verrassen met een kleinigheidje? Informeer dan naar de mogelijkheden voor 5 euro exclusief de verzendkosten heb je al een leuke binnenkomer wat zorgt voor extra saamhorigheid.

Heb je interesse of wil je meer info? laat dan een bericht achter via PB- FB, Whats-app of onderstaand contactformulier zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.